Zoella Beauty GELAT’EAU collectie

Wie kent haar niet? Zoella, ook wel Zoe Sugg is één van de meest bekende vrouwelijke (beauty)vloggers op YouTube. Ze heeft een ongekend succes en heeft naast het vloggen flink wat hobby’s ernaast: zo heeft ze boeken geschreven, heeft ze een eigen lifestyle lijn én een eigen beautylijn. Voor dit seizoen heeft ze onlangs de GELAT’EAU collectie gelanceerd: die review ik vandaag! 

Zoella Beauty GELAT’EAU Body Mist

De verpakking alleen al is prachtig! Lekker snoepig met de pastelkleuren, vormpjes en de rosegouden dop. De achter- en zijkant zijn helemaal clean wit: het heet wel iets! Ik vind het op en top zomers, evenals de geur. De GELAT’EAU lijn is gebaseerd op een zoete en frisse combinatie van vlierbloesem (elderflower) en double cream (slagroom, room). Absoluut niet te zoet, eerder aan de frissere kant!

Het is een echte bodymist: het vervliegt na een paar uurtjes en wordt in de loop der dag iets zoeter. Persoonlijk vind ik de geur na een halfuurtje het lekkerst. Voor een bodymist is het een best aanwezige geur: ook een ietwat jonge geur. Iets wat ik misschien op een dagje strand zou dragen, maar niet iets wat mijn nieuwe zomerparfum wordt. Ik moet er een beetje aan wennen nog, denk ik!

Zoella Beauty GELAT’EAU Cream Scrub

Ik ben dol op een volle, verzorgende scrub. Zo ook deze! Deze Cream Scrub is een lekker vet en bevat zachte scrubdeeltjes en een subtielere geur dan de body mist. Het voelt eigenlijk aan als een balsem en het laat mijn lichaam heerlijk zacht achter! Zeker weten een nieuwe favoriet, dit soort scrubs zijn lastig te vinden.

Zoella Beauty GELAT’EAU Body Pudding

Dit is een bijzonder leuk product! Deze bodylotion bevat knalroze roze pareltjes die smelten bij warmte. Het geeft niet af en heeft een heel lichte, bijna opgeklopte, textuur. Daarnaast trekt het snel in en laat het mijn lichaam verzorgd achter. Oh en de verpakking? Ik vind ‘m echt te leuk! Wederom vind ik de geur lekkerder dan die van de mist: het is net als de scrub wat zachter.

Zoella Beauty GELAT’EAU Pink Bath Wafers

Tot slot de Bath Wafers, verzorgende bad fizzers. Je kunt een stukje afbreken en in bad gooien, dankzij de verzorgende shea boter. Voor in bad is dit wat mij betreft wel écht de perfecte geur. Fris, uplifting en ook weer zoetig. Het enige wat ik jammer vind, is dat het blok maar ik twee stukken te breken is. Ik heb gezien dat eerdere fizzers uit de Zoella beauty lijn in 8 blokjes waren opgedeeld, dat had ik voor deze ook gehoopt! Ach, dan zelf maar in stukjes snijden en in een mason jar doen! Hij fizzt lekker en laat inderdaad een klein vettig laagje achter in het bad.

Conclusie

Ik vind het leuke producten! Vriendelijke prijsjes, simpele geuren (double cream en elderflower), maar wel goed nagedacht over de verpakkingen (ik vind ze écht te leuk!) en over de producten. Het zijn geen simpele scrubs, bodylotions en badproducten. Door die extra’s zijn het wel unieke producten!

Zoella Beauty is onder andere verkrijgbaar Feelunique. Heb jij er wel eens iets van geprobeerd?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *