Vier moederdag met PANDORA

Vier moederdag met PANDORA
Vier moederdag met PANDORA

Aanstaande zondag is het Moederdag! De tweede zondag van de maand mei staat in het teken van alle moeders in het zonnetje zetten. Dat kan op ontzettend veel manieren: van een bosje bloemen en ontbijt op bed, tot aan een lekker parfum of een mooi sieraad. Speciaal voor deze gelegenheid heeft PANDORA een aantal mooie sieraden ontwikkeld en ik laat je daar een paar van zien! 

PANDORA heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik draag het merk al sinds mijn 15e! PANDORA staat natuurlijk bekend om haar armbanden met bedels. Je kunt jouw armband zo persoonlijk maken als jij dat wilt. De sieraden van PANDORA kennen diverse stijlen en is daarom een heel geschikt cadeau voor iedere gelegenheid!

Om moeders in het zonnetje te zetten, heeft PANDORA een aantal prachtige sieraden ontworpen. Variërend van zilver tot aan rosé en goud is er binnen iedere categorie (bangles, charms, oorbellen, colliers) iets moois verkrijgbaar. Ter gelegenheid van moederdag heeft het merk ook nog eens een mooie aanbieding: bij besteding van €149 ontvang je een speciale limited edition bangle ter waarde van €69.

De bangle is mijn favoriete sieraad van PANDORA. Ze zijn zo elegant en verfijnd! De bangles zijn prachtig met één bedel, maar zijn ook erg mooi met meerdere bedels. Speciaal voor mijn moeder heb ik deze bedel uitgekozen. Het is een hart ingelegd met steentjes en ‘MOM’ staat er in gegrafeerd. Het hartje komt terug in de sluiting van de bangle en de bangle zelf is gegraveerd met ‘you are so loved’. Niet van een afstand zichtbaar, enkel voor de drager. Absoluut een mooie en persoonlijke boodschap voor mijn allerliefste mam!

De Celebration Hearts Collier is hand-finished versierd met steentjes en bevat een klein zilveren hartje waar een tekst in gegraveerd kan worden. Hierdoor wordt deze ketting heel persoonlijk en bijzonder! Het is een klein hartje, dus een kleine boodschap, maar kan het absoluut een uniek stuk maken. Verfijnd, subtiel en het kan eigenlijk ten alle tijden gedragen worden. Tijdloos, zo zou mijn moeder het noemen.

Of je je liefde toont met materiële cadeaus? Nee hoor, zeker niet! Het is wellicht een wat commerciële dag, maar ik vind het een mooi idee om mijn moeder eens te verassen met een mooi presentje of een aandenken. Het ene jaar is dat met een gezellige lunch of high tea en het andere jaar is dat met een mooi sieraad. Een mooi persoonlijk cadeau, wat haar hopelijk iedere keer terug doet denken onze blijk van liefde! Iets wat ze met trots en plezier bij zicht draagt.

De sieraden van PANDORA zijn zowel online als eigen winkels, juweliers of shop-in-shops (Bijenkorf bijvoorbeeld) te vinden. Verras jij jouw moeder met een cadeautje voor moederdag?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *