Ultimate Winter Experience met Duifhuizen

suitsuit

De afgelopen paar maanden hebben voor mij in het teken van reizen gestaan. Nog nooit heb ik zo vaak in het vliegtuig gezeten en ondanks alle vertraging heb ik van iedere vlucht genoten. Reizen is mijn ding en ik hoop op korte termijn nog heel erg veel van de wereld te gaan zien. Al dat reizen kun je natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken als jij dat wilt en van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik mijn ideale reisaccessoire uitzoeken om te reviewen. Dat werd deze te gekke koffer van SuitSuit. Daarbij laat ik je mijn essentials zien voor mijn perfecte Ultimate Winter Experience!

suitsuit4 suitsuit3

SuitSuit

Bij koffers denk ik gauw aan standaard zwart, grijs en rood. Ik wilde iets geks, opvallend en iets wat nog net niet ‘Sophie’ schreeuwde! Het werd deze SuitSuit Popcat met een zwart/blauwe panterprint en een roze rits. Opvallend, vrouwelijk en bovendien heel erg comfortabel. De koffers hebben vier wieltjes (en écht, als je het al die jaren met 2 wieltjes hebt gedaan, is dit een verademing!), zijn ontzettend licht in gewicht en hebben van binnen een hele leuke indeling. Ik heb hem al mee onderweg gehad en ik had niet verwacht dat het reizen echt comfortabeler zou maken.

Duifhuizen tassen en koffers vroeg mij naar mijn ultieme winterexperience! Het liefst ga ik lekker een weekendje naar een mooi hotel in een leuke stad. Ik ben echt dol op citytrips en zou dit jaar graag nog naar Berlijn en Parijs willen gaan. Absoluut niet onmogelijk, helemaal niet zo gek ver weg en het zijn steden waar genoeg te doen is. Vorig jaar ben ik naar Nice geweest en heb ik daar een aantal dagen in een hostel gezeten. Ook dat zou ik zo weer doen! Wat ik dus absoluut niet vergeet mee te nemen?

suitsuit2

Goed paar schoenen
Je kunt bijna niet zonder! Maakt niet uit waar je heen gaat, ik zorg altijd dat ik comfortabele schoenen bij mij heb. Op het moment laat ik mijn Adidas Superstars niet meer los, ze lopen heel erg fijn! Mocht je slechter weer verwachten, neem dan lekker laarsjes mee die tegen een stootje kunnen.

Paspoort
Maakt niet uit waar je heen gaat, een paspoort (of identiteitskaart) kun je niet thuis laten liggen! Ik heb sinds kort een hele toffe paspoorthouder, dus deze raak ik absoluut niet kwijt.

Dopper
Mijn Dopper en ik zijn beste vrienden. Ik denk dat ik inmiddels al twee jaar een Dopper heb en deze flessen zijn ideaal voor op reis! Je kunt hem gewoon leeg door de douane meenemen om hem vervolgens weer te vullen. Je hoeft niet iedere keer nieuwe flesjes te kopen (want: slecht voor het milieu!) en in deze flessen zitten geen weekmakers. Als ik trouwens zou uitrekenen wat ik in al die tijd heb bespaard aan het kopen van flesjes water, zou ik heel blij worden!

Camera
Geen city trip of reis is compleet zonder een camera. Voorheen zou ik mijn spiegelreflex thuis laten liggen, maar mijn nieuwe Samsung NX500 laat ik écht niet liggen. Ik ben zo blij met dit compacte cameraatje, je kunt er prachtig mee filmen en fotograferen en je neemt het heel gemakkelijk mee in je tas.

Koffer
Ga je lekker een weekendje weg, dan is een koffertje dus ideaal. Houd je net als ik van opvallende items? Dan zijn de SuitSuit koffertjes echt hartstikke leuk! Ze hebben ook effen kleurtjes, mocht je toch liever een wat simpelere koffer hebben. Daarnaast is deze koffer voorzien van een handig ingebouwd cijferslot, een mooie indeling van binnen en vier wieltjes. En die vier wieltjes zijn ideaal! De koffers van 55 cm kun je gewoon als handbagage inchecken en voor een dag of 5 kun je daar behoorlijk wat in kwijt!

Hoe ziet jouw ultieme winter experience er uit?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *