Trots op wat ik heb bereikt in 2015

Schermafbeelding 2015-12-29 om 20.59.54

Tegen het einde van het jaar, kijk je terug op wat je allemaal gedaan hebt. Het is hartstikke oké om daar eens stil bij te staan! Zoals altijd is ieder jaar een bewogen jaar geweest, maar ik heb het idee dat 2015 niet heel hectisch is geweest. Desondanks zijn er waanzinnig leuke en mooie dingen gebeurd, die ik vandaag graag met jullie wil delen! 

School

Het hoogtepunt van 2015 is voor mij toch wel mijn studie geweest. Ik heb het druk gehad en de herkansingen waren zenuwslopend. Deze zouden namelijk bepalen of ik door zou gaan naar mijn derde (en laatste) jaar van mijn bachelor. Deze heb ik uiteindelijk met hoge cijfers gehaald en inmiddels zit ik nu in mijn derde jaar. Dat voelt raar om te zeggen; 2016 gaat in het teken staan van mijn Bachelor scriptie. Spannend!

Het derde jaar is tot nu toe al heel bijzonder. Zo heb ik een leuke minor gehad en heb ik mijn laatste blok in het Erasmus Medisch Centrum gehad. Heel gaaf om dit eens mee te maken, omdat ik hier het liefst zelf ook aan de slag zou willen gaan in de toekomst. Ik kijk uit naar wat het komende jaar te bieden heeft. Het is in ieder geval allemaal in de richting die ik op wil, wat het hele jaar heel interessant zal maken. Alsof je het hele jaar keuzevak hebt; ik kijk er naar uit!

HEMA

Afgelopen half jaar heeft ook in het teken van de HEMA gestaan. Wellicht is het je opgevallen, maar ik werk sinds een half jaar voor de blog van de HEMA waar ik maandelijks een artikel voor schrijf. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk flabbergasted was toen ik het mailtje las. HEMA, bloggen voor HEMA?! Het heeft mij veel geleerd, ik vind het waanzinnig leuk om te doen en is toch wel een groot hoogtepunt van 2015 geweest.

Tante en Zus&Suz

Op persoonlijk gebied is 2015 een prachtig jaar geweest. Ik ben tante geworden van een prachtig neefje genaamd Luca. Het is fantastisch om het kleine hommeltje bij ons te hebben, hem te zien lachen en ga zo maar door. Het is bijzonder – ik voel mij een gigantisch jonge tante – maar hartstikke leuk. Hierdoor zijn mijn zus en ik ook heel close geworden. Zo close dat we aan de slag zijn gegaan met ons YouTube kanaal Zus&Suz. We hebben veel plannen voor het nieuwe jaar en hopen er nog lang mee door te kunnen gaan!

Reizen

Het afgelopen jaar heeft ook in het teken gestaan van reizen. Ik ben inmiddels al zo vaak met het vliegtuig geweest (en heb het gemist) dat het bijna normaal wordt. Ik hou er van en hoop het volgend jaar vaker te doen. Het blijft spannend, maar wel leuk! Duitsland, Londen, ik heb een hoop in Nederland gezien en er staat nog veel op het lijstje.

Blog

Er is weer een heel jaar voorbij, wat ook betekent een heel jaar bloggen. Dit jaar werd Mints&Mangos twee en ik ben zo veel ervaring rijker. Ik heb genoten van alles wat ik heb gedaan. Het schrijven, fotograferen, de bijzondere contacten en evenementen. Mijn camera ging kapot en ik kocht een nieuwe, omdat ik niet zonder kon zitten voor mijn blog. Ik weet een beetje beter welke kant ik er mee op wil gaan en ik vind het nog net zo leuk (al dan niet leuker). Hoewel ik de laatste weken niet heel erg actief ben geweest, ga ik er in januari gewoon weer tegenaan. Iedereen heeft nu vakantie, toch!?

Hoe is jouw 2015 geweest? Het is hartstikke oké om daar trots op te zijn, want je werkt er voor toch?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Als je het zo opsomt zie je dat je een top jaar hebt gehad, toch :-)?! Ik wens je een fijne jaarwisseling toe en op naar een mooi 2016!

  • Prachtig overzicht om te lezen Sophie. Heel leuk om te zien dat je zoveel mooie momenten heb meegemaakt en bent gegroeid als persoon! Ik wens je alvast een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar toe! Dat 2016 maar net zo mooi gaat worden <3

  • Dat zijn mooie dingen om op terug te kijken Sophie! Heel tof dat je voor Hema mocht bloggen, kan ik dat gewoon op hun webshop terug vinden? Dan ga ik gelijk kijken, haha. En natuurlijk is je neefje geboren, heel bijzonder om dat van dichtbij mee te maken lijkt me. Super dat het zo goed met je studie gaat, maar dat had ik ook niet anders verwacht :).

  • Wat een mooie hoogtepunten! Stuk voor stuk dingen waar je zeker trots op mag zijn. Tante worden – en zijn – is zo bijzonder en leuk. Ik ben in 2014 voor het eerst tante geworden en in 2015 heb ik er nog een nichtje bij gekregen. Zo ontzettend leuk! Geniet van je neefje en al je andere dierbaren. Ik wens je een mooi 2016!