Photodiary#192 Weer hardlopen, lekker koken weer en servies

Het is maandag, tijd voor een nieuwe photodiary. Dat is alweer even geleden! Door mijn stage beginnen de weken een beetje op elkaar te lijken, waardoor ik niet genoeg foto’s had voor een photodiary. Deze week wel weer: voor het eerst in vijf weken ging ik bijvoorbeeld weer hardlopen! Kijk mee naar de foto’s van afgelopen week in een nieuwe photodiary.

♥ Het is maandag, tijd om de auto weer eens schoon te krijgen in de carwash! Met al die regen en dat vieze weer, is het echt even nodig. Ze straalt weer :-)

♥ Om 3 uur word ik verwacht op school: er begint weer een nieuw vak (nou ja, ik moet dat vak inhalen). Gek om weer eens op college te zijn, maar ik vind het stiekem te gek! Ik ben ervan overtuigd dat ik na deze master ooit nog een master wil gaan volgen.

♥ ‘s Avonds maak ik een kort rondje op de fiets om de beentjes even te testen. Het begint erop te lijken dat ik aan het herstellen ben!

♥ Ik beloon mijzelf met een lekker masker van Etos. Moddermaskers geven een ongelooflijke troep, maar mijn huid voelt wél heel zacht erna.

♥ Dinsdagochtend: goedemorgen! Tijd voor een nieuwe week op stage en ik heb er zin in! De tijd vliegt, ik ben alweer bijna op de helft van mijn stage.

♥ ‘s Avonds ga ik voor het eerst écht hardlopen. Ik ren uiteindelijk 6,5 kilometer met een heel langzame pace, pijnvrij. Het voelt geweldig! Helaas heb ik mijn ticket voor de Bruggenloop verkocht, het is niet verstandig om dat te gaan proberen.

♥ Tevens wil ik het licht van mijn fiets vervangen, omdat ik denk dat deze op is.

♥ Nou, mooi niet! Iemand heeft de batterijen er gewoon uit gejat. Gebeurt dat tegenwoordig ook al? Ik stop er nieuwe batterijen in en ductape mijn lamp vast.

♥ ‘s Avonds zet ik nog even de puntjes op de i van mijn laatste artikel wat online is gekomen: ik heb er tot nu toe veel positieve reacties op gekregen. Door welke bril kijk jij? Ik vertel hier wat meer over cognitieve gedragstherapie!

♥ Voor op mijn werk haal ik woensdagochtend een pretzel. Heerlijk, met van die grove korrels zout. Ik zou ze iedere dag wel kunnen eten!

♥ Via Runnersworld won ik vorige week het nieuwste boek van Annemerel de Jongh: tof! Het boek stond sowieso op mijn verlanglijstje en kan er nu af gehaald worden. Ik stap ‘s avonds in bad met dit boek. Halverwege heb ik alleen nog maar meer zin om te lopen, maar helaas moet ik rustig aan doen van de fysiotherapeut!

♥ Wel ga ik donderdagavond naar de spinning: lekker! Het is een pittige les, maar ik vind het heel fijn om vandaag na stage de sportschool in te duiken. Het is een behoorlijk zware week, sporten helpt echt even met ontladen.

♥ Daarnaast kruip ik nog even op de bank en lees ik het boek uit. In twee dagen! Heerlijk om weer eens heel hard te lezen en om superveel motivatie op te doen.

♥ Vrijdagavond heb ik een verjaardag en zaterdag heb ik tijd nodig om daar van bij te komen. Man, ik ben ook niets gewend! Zondag ga ik eindelijk (!) weer hardlopen. In eerste instantie wil ik voor een kilometer of 8 gaan, maar het wordt uiteindelijk 10 kilometer! In een uur en tien minuten, maar dat kan mij voor het eerst in mijn hardloopcarrière helemaal niets schelen. Ik ben apetrots en blij dat het eindelijk weer gelukt is om ruim een uur hard te lopen!

♥ Sinds een paar maanden ben ik langzaamaan bezig met het bij elkaar sparen van mijn uitzet. Onderdeel daarvan is het servies! Dankzij de Black Friday sale heb ik voor ruim de helft nog een Royal Doulton Pacific set aangeschaft. Ja; nog één. Dan heb ik acht van alles in plaats van vier :-)

♥ ‘s Avonds maak ik met mijn vader Moussaka. Het is een recept uit het nieuwste boek van Sergio Herman ‘Just Cook It’, waar we samen uit koken. Vooralsnog zijn de recepten niet snel, maar het is lang geleden dat we zó lekker gekookt hebben! Absoluut een aanrader, mocht je voor (of met) de feestdagen nog op zoek zijn naar een tof kookboek.

Dat was de week alweer! Ik heb zondag fysiek moeten bijkomen van mijn 10 kilometer en heb aan school gewerkt. Klaar voor een nieuwe week! Hoe was jouw week?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *