Nu ben ik 21 … en volwassen

21

Wat kan er toch veel gebeuren in een jaar tijd. Zo leuk om dat allemaal op mijn blog te zien staan! Maar hé, ik mag het nu officieel zeggen: ik ben 21 en dus volwassen! Niet dat dat tegenwoordig allemaal een heel groot verschil maakt: vanaf je 18e mag je in principe vrijwel (bijna) alles. Maar goed, vandaag staat in het teken van taarten bakken, taart eten en genieten van familie en vrienden. Niet te groot en te veel allemaal, gewoon knus. Fotor030422325 copyjarig

Terugkijkend op vorig jaar

Zo leuk, een blog. Ik kan namelijk mijn post van 2 jaar geleden (ik werd 19) en van 1 jaar geleden (20!) bekijken. Wat een verschillen zeg! Niet alleen ben ik qua uiterlijk veranderd (lang haar – kort haar – blonder – donkerder ), maar ik heb als persoon zijnde ook veel ontwikkelingen meegemaakt.

Zo weet ik beter wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat wil gaan bereiken. Ik geniet met volle teugen van mijn leven, mijn studententijd en alles en iedereen om mij heen. Ik zie het allemaal wel op mijn pad komen, maar ik zorg dat ik wel in de goede richting blijf gaan. Nooit gedacht dat ik aan de YouTube en vlogs zou gaan, maar dat doe ik nu samen met mijn zus én ik ben een hele trotste tante geworden. Daarnaast begint het enorm te kriebelen dat ik op mijzelf wil, dus nog even 1,5 jaar doorsparen en afstuderen!

Maar hé, voor nu: fijne dag! Ik ga taart eten :-)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *