Nike Air Max 1 Liberty

nike_liberty_airmax_1

Misschien had je ze al op Instagram voorbij zien komen, mijn nieuwe Nike Air Max 1 Liberty! De nieuwe limited edition die binnen no-time uitverkocht was, en ik heb ze weten te bemachtigen! I was so happy! Ik heb eindelijk het perfecte paar Air Max gevonden met een te gekke print en deel ze graag met jullie! Kijk gauw mee naar de foto’s!

nike_liberty_airmax_3 nike_liberty_airmax_4

De liberty collectie

Nike werkt eens in de zoveel tijd samen met Liberty, om een unieke collectie te maken met prints van Liberty. Liberty staat bekend om haar mooie, unieke prints en ligt in hartje Londen. Ik vind het tof dat er zulke leuke Limited Editions worden opgezet; ik ben eigenlijk al maanden op zoek naar een leuk paar Air Max, het liefst wat opvallender. Dat te bedenken dat ik ze vroeger écht verschrikkelijk vond, veel te groot en lomp. Tegenwoordig zijn er zulke leuke modellen verkrijgbaar!

nike_liberty_airmax_2 nike_liberty_airmax_8 nike_liberty_airmax_5 nike_liberty_airmax_6

wolkes aan je voeten

Zijn ze niet mooi?! Ik vind de kleurencombinatie écht te gek en ze lopen als wolkjes! Er zit een schattige bloemenprint (meerdere eigenlijk, elk stuk stof heeft zijn eigen print, dat viel mij in het begin niet eens op) over de schoen en de bruine effen stof komt terug in de veters. Overigens zit er ook een paar witte veters bij, ik weet nog niet of ik die er doorheen wil halen! Ik had niet verwacht dat ze zo lekker zouden lopen en ik verwelkom dit paar met heel veel liefde aan mijn stash. Hopelijk kan ik nog meer aan mijn collectie toevoegen, het is verslavend haha!

Oh voor iedereen die het wil weten; ik heb ze via Offspring besteld en had ze vrij snel binnen!

Vind jij Air Max ook leuk?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *