NEW LOVE: Bumble & bumble. Surf Collection

Als het om haarverzorging gaat, dan ben ik altijd op zoek naar volumegevende producten. Laatst was ik op het event van Bumble & bumble. waar onder andere de Surf collectie in het zonnetje gezet werd. De afgelopen weken heb ik niets anders gebruikt dan de Bumble & bumble. Surf Spray. Ik vertel je er vandaag meer over en geef wat tips! 

Bumble & bumble. Surf spray – 125 ml €28,47

Het meest bekende product van Bumble & bumble. is denk ik wel de Surf Spray. Verrijkt met zout voor ‘sexy, beachy haar’. Dit stylingsproduct geeft volume en textuur, waardoor krullen een wat ruigere look met meer grip krijgen. Het geeft zo’n heerlijk nonchalant strandkapsel en is heel makkelijk te gebruiken.

Het product kun je op drie manieren gebruiken: je kunt het op nat haar sprayen om vervolgens je haar met de föhn droog te blazen. Dit geeft lekker veel volume en een mooie messy look. Je kunt het ook op droog gekruld haar sprayen, waarna je nog even de föhn er doorheen blaast. Dit geeft de krullen écht een beachy look, omdat door de hitte het product optimaal werkt. Tot slot kun je het product over droog haar verdelen en even inwrijven. Werk ook helemaal prima!

Mijn favoriete manier om te gebruiken is eerst krullen zetten, deze uitborstelen, een beetje Surf Spray gebruiken en héél even de föhn er op zetten. Eerst warm, een beetje doorkammen met je vingers en altijd koud afsluiten. Dit geeft de beste resultaten voor een coupe met veel volume. Vooral in de zomer gebruik ik niets anders en het product gaat heel lang mee, dankzij de fijne spraykop. De laatste tijd is dit écht mijn go-to haarsytling product, het geeft een look nét iets extra’s!

Bumble & bumble. Surf infusion – 100 ml €30,51

De Bumble & bumble. Surf Infusion is een verzorgendere versie van de Salt Spray. Wanneer je wat droger of grof en dik haar hebt, dan wordt dit absoluut jouw favoriet! De Surf Infusion bestaat uit twee lagen (olie en zout), die goed geschud moeten worden voor gebruik. Verder ruikt ‘ie net zo lekker en geeft ‘ie het zelfde resultaat.

Verder kun je hem net zoals de surf spray op de drie manieren gebruiken. Voor mijn fijne haar is dit product door de olie iets te zwaar, maar ik kan mij voorstellen dat het voor droog en grof haar juist een uitkomst is!

Bumble & bumble. Surf Shampoo & Conditioner – 250 ml €26,41/€29,08

Het proberen van volumeproducten vind ik altijd een leuke uitdaging. Om het maximale uit de Surf Spray of Surf Infusion te halen, kun je de bijpassende shampoo en conditioner gebruiken.

De Bumble and bumble. Surf Foam Wash Shampoo (wat een mond vol!) bevat mineralen en botanische ingrediënten uit de zee die het haar zuiveren. Zodoende krijgt het meer body en wordt het lekker schoon en zacht. Daarnaast is de geur héérlijk!

de Bumble and bumble. Surf Creme Rinse Conditioner is een lichte, verzorgende conditioner die het haar licht en luchtig maakt én meer textuur geeft. Hydraterende botanische zeeplanten hydrateren en ontwarren voorzichtig zonder het haar te verzwaren. Hierdoor is het heel geschikt voor alle haartypes en texturen!

Wat mij betreft een heerlijk shampoo en conditioner duo: wel aan de prijzige kant. Persoonlijk vind ik dat je altijd beter kunt investeren in haarstylingproducten dan in shampoo en conditioner. Mocht je iets van Bumble & bumble. willen proberen, dan raad ik je echt de Salt Spray of Salt Infusion (afhankelijk van jouw haartype) aan!

Ben jij bekend met Bumble & bumble.? Wist je trouwens dat het gewoon via Douglas verkrijgbaar is?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *