New in Daniel Wellington Classic Durhum

Is het al Kerst? Zo voelt het voor mij in ieder geval al wel! Ik ben door Daniel Wellington enorm verwend met een prachtig rosegouden horloge met bijpassende cuff. Wat mij betreft het ultieme kerstcadeau wanneer je een wat ruimer budget hebt. Ik vertel je er vandaag meer over én heb een mooie kortingscode klaarstaan voor je!

Daniel Wellington komt uit Stockholm, Zweden. Ik ken het merk al jaren en ik vind dat het klassieke en sophisticated horloges zijn. Geschikt voor iedere gelegenheid! Er zijn verschillende klokjes verkrijgbaar  (in het zilver of rosegoud) met verschillende NATO- en leren bandjes. Zo kun je behoorlijk mixen & matchen! Persoonlijk is dat iets waar ik dol op ben. Voor €29 of €49 heb je een nieuw bandje en hier kun je vrij makkelijk zelf tussen wisselen. Voor de zomer een NATO bandje en voor de winter een leren bandje en je hebt twee verschillende horloges!

Ik heb gekozen voor de Classic Durham. Het is een vrij licht bandje, maar dat zal door het dragen nog wat donkerder worden. Ik vind het een prachtige winterse kleur (overigens ook zomers!) wat heel mooi staat in combinatie met het rosegouden klokje. Ik vind het een heerlijk strak horloge, mede door het platte klokje. Persoonlijk ben ik echt helemaal weg van de klokjes!

Om de combinatie nou hélemaal af te maken (en wie wil dat nou niet) heeft Daniel Wellington speciale cuffs, passend bij je horloge. De Classic Cuff armband is ontwikkeld als weerspiegeling van de betoverende schoonheid van het minimalistische design van Daniel Wellington. Ik ben dol op subtiele en minimalistische sieraden, dus bij Daniel Wellington kan ik mijn hart ophalen. Het wensenlijstje wordt op deze manier wel steeds groter (vooral qua bandjes!).

Momenteel heeft Daniel Wellington een leuke campagne waarbij je 10% korting krijgt wanneer je een horloge met een cuff of horlogebandje besteld. Gebruik je de code ‘MINTSANDMANGOSontvang je 15% bovenop de 10%. Of gewoon 15% op een los item, scheelt toch weer €25 :-)

Ben jij bekend met Daniel Wellington?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *