Mijn nieuwe Kobo Aura ONE!

Laten we het eens over goede voornemens hebben. Doe jij er aan? Ik doe niet echt aan goede voornemens, maar zou wel graag mijn levensstijl aan willen passen. Nu vertelde ik al eerder dat ik per maand nieuwe doelen stel, omdat ik er persoonlijk dan meer bij stil sta. In 2017 wil ik meer gaan lezen en ik heb mijzelf daar alvast een beetje mee geholpen door een eReader aan te schaffen. Ik vertel je er meer over vandaag!

Kobo Aura ONE second edition

Mijn vader kocht onlangs een Kobo Aura ONE. Hartstikke mooi dingetje, maar ik bleef roepen dat ‘échte boeken lezen veel fijner is’. De geur van een nieuw boek, lekker bladeren… Ja, ik vind dat ideaal! Maar toch: een ereader heeft ook zijn voordelen. Het weegt niets, je hebt altijd boeken bij je en de batterij werkt lang genoeg mee om uren te kunnen lezen.

Dus uiteindelijk na wikken en wegen, de juiste kortingscodes op Bol.com en een grondige research, heb ik de Kobo Aura Second Edition besteld. Oh en dit was de beste keuze ooit! Dat ‘echte boeken lezen is fijner’ ben ik helemaal vanaf gekomen! Ik lees zo snel, neem het mega gemakkelijk mee en haal hier echt plezier uit. Geen randjes van de boeken die in je tas lelijk worden (daar kon ik écht gek van worden), maar gewoon openklappen, lezen, dichtdoen en de volgende keer weer lekker verder gaan!

Goede voornemens

Nu heb ik niet écht goede voornemen, maar ik stel wel iedere maand het doel om meer te lezen. Geen enkele maand lukte mij het om hier aan te voldoen, maar sinds ik mijn e-Reader heb, lees ik bijna iedere dag wel minstens een hoofdstukje! Nu zijn er ontzettend veel soorten en modellen, maar Kobo vind ik persoonlijk het handigst. Je krijgt leesstatistieken te zien, het apparaat berekent hoeveel minuten/uur je nog moet lezen voordat het boek uit is. Voor iemand die dol is op statistieken, is dit echt perfect!

Met de bijbehorende Kobo hoes, gaat het apparaat automatisch in de slaapstand wanneer ik de hoes dichtklap. Eigenlijk net als een echt boek! Met Wi-Fi kun je winkelen in de shop, software updaten, aantekeningen maken en surfen op het internet. Dat gaat allemaal wel ten kosten van de batterij, maar het is handig dat het mogelijk is. Persoonlijk heb ik het nog niet gebruikt, maar wellicht dat het ooit eens van pas komt!

Mét korting!

Wat mij betreft gaat 2017 een succesvol leesjaar worden; juist door mijn mooie Kobo Aura Second Edition. Ik neem ‘m echt overal mee naartoe! Wat dat betreft een goede investering geweest, helemaal vanwege de mooie kortingscodes die er te vinden zijn online. Sowieso check ik áltijd voor het plaatsen van mijn bestelling (maakt niet uit waar) of er kortingscodes in de omloop zijn. Dat heeft mij tot nu toe al ontzettend veel geld bespaard. Niet alleen voor bol.com zijn er kortingscodes te vinden, maar wat dacht je van een Otto kortingscode? Of misschien voor Zalando en Sarenza? :-)

Dit artikel is in samenwerking met Actiepagina.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Ik kocht er begin vorig jaar eentje en ik ben ook nog steeds zo blij met die aankoop! Doordat hij niets weegt gaat ‘ie overal mee naartoe en ik lees veel meer dan de jaren daarvoor. Als ik even een momentje tijd heb, pak ik nu niet altijd meer mijn telefoon maar ook vaak mijn e-reader en dat is eigenlijk een stuk fijner!

  • Leuk om te lezen. Ik ben ook zo iemand die maar bleef roepen dat echte boeken veel beter zijn. En hoewel ik het daar nog steeds deels mee eens ben, heb ik inmiddels alweer mijn 4e e-reader in gebruik. Toevallig heb ik ook deze, fijn ding is het hè. Ik kan echt niet meer zonder! Ik hoop dat het je gaat lukken om meer te lezen. Als je ooit aanraders nodig hebt, je weet me te vinden ;)