Mijn nieuwe Fendi bril!

IMG_2787_fotor

Na afloop van de Eye Wish Fashion Show kregen we een fantastische goodiebag mee naar huis. We mochten een bril uitzoeken! Nu wist ik nog niet helemaal wat ik wilde, sowieso een nieuwe bril! Achteraf maar goed ook, want mijn ogen waren hartstikke achteruit gegaan! Tijdens de Fashion Show kon ik geweldige nieuwe collectie al bekijken en mijn oog viel uiteindelijk op deze prachtige Fendi bril.

fendi2

Fendi

Er werden een hoop trends gepresenteerd. Van retrobrillen tot aan ronde brillen. De Cateye is één van de modellen die er voor mij uitsprong. Mijn andere bril (die kun je hier zien) draag ik met nog ontzettend veel plezier en ook erg vaak. Toch is het wel leuk om er nieuw model bij te hebben! Achteraf had ik het qua sterkte ook hartstikke nodig, helaas. Mijn ogen waren erg achteruit gegaan.

Fendi is van oorsprong een Italiaans merk. Fendi maakt niet alleen (zonne)brillen, maar ook tassen! Eye Wish is het enige merk wat Fendi brillen verkoopt. Fendi staat bekend om haar klassieke, vrouwelijke en uitbundige ontwerpen. Wist je dat het logo van Fendi (de dubbele F) door Karl Lagerfeld is ontworpen, echt een modemerk dus!

Ik moet eerijk toegeven dat ik eigenlijk nog totaal niet bekend was met Fendi. Ik wist dat het een best grote naam in de brillen/ modewereld was, maar dat het exclusief bij Eye Wish te koop was wist ik niet!

IMG_2626IMG_2787

fendi1

Fendi 0016 T70

Het model wat ik heb uitgezocht is één van de nieuwste, namelijk de Fendi 0016 7T0. Het is een van de trends die je op het moment heel veel ziet, de Cateye! Het model heet dan ook niets voor niets ‘ Vlinder’, het lijkt ook een beetje op een vlinder. De bril is van kunststof met op de zijkant gele streepjes die kenmerkend zijn voor Fendi.

Persoonlijk vind ik het echt te gek om een wat grotere bril te dragen. Ik vind een bril leuk als een mode accessoire en dat is tegenwoordig hartstikke makkelijk. Het valt op en persoonlijk vind ik dat een bril mij wel staat (als ik dat mag zeggen, haha!). Ik vind het leuk om eens af te wisselen en het is fijn om een keertje geen lenzen te dragen. Er is veel keus en Fendi maakt deze keuze een stuk makkelijker. De bril is licht en ik heb in het begin zo moeten wennen aan die grote glazen!

 foto header

Het hoesje wat ik bij deze bril kreeg, is overigens ook prachtig! Een zachtleren hoes met een fel, geel doekje. Helaas niet echt een stevig hoesje, deze neem ik bijvoorbeeld niet mee naar school. Ik ben veel te bang dat ik mijn bril kapot maak of beschadig, dat zou zonde zijn! Daarom heb ik helaas een ander hoesje moeten gebruiken.

Ondanks dat hoesje ben ik hartstikke blij met mijn bril! Ik merk dat ik door dit montuur mijn bril ook veel liever draag! Het staat soms net wat leuker of is gewoon heel erg makkelijk en snel :-)

Hoe vind jij mijn nieuwe bril? Wat voor soort type bril draag jij graag?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *