Mijn nieuwe favoriete winteritems

Het is volop herfst! De bladeren zijn van de bomen aan het vallen, de temperatuur daalt en het regent iedere dag pijpenstelen. Logisch: we zitten al halverwege november: december (mijn favoriete maand) staat om de hoek Ik deel je daarom mijn favoriete outfit voor deze tijd van het jaar: stoer, lekker warm en zeer draagbaar! 

Nu ik stage loop, merk ik dat ik mijn outfits net en beetje anders moet stylen: waar ik voornamelijk casual naar school ging, ga ik nu wat meer casual chic. Meer blouses, colberts, hakken, jasjes en rokjes. Ja: ik draag sinds kort rokjes en persoonlijk vind ik dat een hele ‘overwinning’. Nooit heb ik mij daar zeker genoeg voor gevonden, terwijl ik de stijl geweldig vind! Dat terzijde: voor mij geldt dat ik graag stoere items met de nette items combineer.

Grove truien met daaronder een witte blouse of een net jurkje met een grof gebreid vest. Stoere laarzen op een strakke broek en combinatie met een wijdvallend item: ik denk dat mijn stijl daarin wel duidelijk naar voren komt. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om mijn stijl op het gebied van werk te ontwikkelen! Volgens mij is deze stijl goed op bovenstaande foto’s te zien. Tevens heb ik altijd al heel veel van blouses met kraagjes gehouden: pas sinds de laatste jaren combineer ik ze veel met truien.

Mijn nieuwe Timberlands zijn hier een heel goed voorbeeld van. Heerlijk: comfortabele en stevige schoenen. Die kunnen wel tegen een stootje! Waar ik dat voorheen graag combineerde met een broek met scheuren, zie ik er nu de uitdaging in om het te combineren met een stoere trui en de kraag van een blouse er onder. Je ziet ze ook steeds vaker terugkomen, in alle kleuren en soorten en gecombineerd binnen alle looks. Daarnaast zou ik het ook combineren met een mooi, losvallende colbert. De gele/ bruine Timberlands met een geruite blouse vind ik ook heel tof, items die ook ook beiden in mijn kast heb hangen.

Daarnaast kun je dit soort schoenen heel de winter door dragen: wanneer je het leer goed inspuit, dan moeten ze ook tegen een regen of sneeuwbui kunnen. Voor op wintersport zullen het ook zeker goede   schoenen zijn (denk ik?) dankzij de stevige zool. Ik ben in ieder geval klaar voor de aankomende winter met mijn nieuwe schoenen dankzij Onlybrands.

Wat vind jij van de look? Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *