Mijn nieuwe Adidas Superstars (en waarom ze als wolkjes lopen)

Afgelopen woensdag was ik een dagje in Amsterdam. In de hallen welteverstaan. Ik vind het daar zo ontzettend leuk! De foodhallen zijn favoriet, maar het hele concept en de uitstraling vind ik héérlijk. Als je er wel eens bent geweest, weet je vast wat ik bedoel! Voordat ik naar mijn afspraak in Amsterdam ging, besloot ik wat outfitfoto’s te maken met lieve Liset. Tijd om je voor te stellen aan mijn nieuwe Adidas Superstars! 

Ik vind ze persoonlijk echt helemaal te gek! Zoals je op de eerste foto goed kunt zien, zijn ze wit met zilveren en gouden stipjes. Van een afstandje lijken ze grijs, maar van dichtbij zijn ze veel spannender dan dat! En juist daarom vind ik ze heel erg leuk. Zilver en goud, ik vind het gaaf om te dragen in mijn kleding, mits het subtiel is.

Daarnaast lopen Adidas Superstar Sneakers ook gewoon heel erg fijn. Mijn eerste paar is na 1,5 jaar wekelijks gebruik bijna versleten! Niet gek, want ik ben er ook niet heel voorzichtig mee geweest. Bovendien moeten mijn zooltjes er altijd weer in en weer uit, dus de binnenkant is een beetje ‘verlopen’. Met het ook op de lente heb ik dus dit lichte paar gekozen. Ze lopen als wolkjes! Daarnaast ook op zoveel verschillende manieren te combineren. Zelf vind ik het erg leuk met lichte jeans: licht (ijs)blauw, lichtgrijs en voor van de zomer met wit! Mocht je ze leuk vinden, dan vind je ze hier! Het is weer eens net wat anders :-)

Het zonnetje van de afgelopen dagen heeft mij weer helemaal in de zomerstemming gekregen! Ik heb zin om weer in witte broeken te lopen, topjes met een dun jasje, zonnebrillen en tripjes naar het strand. Het geeft mij altijd ontzettend veel positieve energie, waardoor ik meer zin heb om naar buiten te gaan. Ik sta er vroeger door op, ik krijg meer werk gedaan en heb constant zin om op terrasjes te zitten. Voel jij de lentekriebels ook? In ieder geval een shout out naar Sooco, want mijn voetjes zijn in ieder geval klaar voor de lente dankzij mijn mooie nieuwe sneakers!

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *