Mijn Hammam Ritueel: ontspannen met Rituals

Rituals is één van mijn favoriete merken als het gaat om ontspannen. Zoete en zachte geuren worden afgewisseld met zware en verleidelijke geuren. Als ik behoefte heb aan ultieme ontspanning, dan zoek ik de geur van de sauna op! De Hammam lijn van Rituals geeft je het gevoel alsof je in de sauna zit. Om dat gevoel te maximaliseren, heeft Rituals haar Ritual of Hammam lijn verbetert. 

The Ritual of Hammam Hot Scrub

Begin jouw ontspannende ritueel met de Hammam Hot Scrub: deze aromatische zeezoutscrub heeft een verwarmend effect en reinigt de huid diep. Zo nu en dan vind ik het heerlijk om zo’n grove scrub te gebruiken: even je huid grondig reinigen en verwennen. De scrub zit boordevol heerlijke oliën, wat de huid ook nog eens goed verzorgt. De Hammam geur komt je al gauw tegemoet, absoluut één van mijn favoriete geuren voor in de badkamer!

The Ritual of Hammam Body Mud

Om de huid vervolgens de zuiveren, is daar de Hammam Body Mud. Deze modder, verreikt met Rhassoul klei, masseer je in op je lichaam, waarna je het twee minuutjes in laat trekken. Vervolgens spoel je het af onder de douche, of kun je het langzaam los laten weken in bad. Dankzij de klei worden dode huidcellen goed verwijderd en wordt de huid gezuiverd.

De mud is redelijk compact, maar smeert goed uit. Het lijkt wel alsof er ook nog kleine scrubdeeltjes in zitten: deze polijsten de huid nog een beetje extra. Persoonlijk vind ik de combinatie van scrub en de body mud iets te veel voor mijn huid. Met wat minder tijd, gebruik ik de scrub en wanneer ik lekker in bad ga, gebruik ik liever de mud. Vooral omdat je deze lekker in kunt laten trekken in de huid.

The Ritual of Hammam Foaming Shower Gel

Als laatste mijn favoriet: de foaming shower gel! Die van Rituals blijven altijd favoriet, ze zijn lekker fluffy en voelen zo zacht aan op de huid. Daarnaast is de geur ook zo lekker intens, heerlijk om mee te douchen of in bad te doen. De combinatie van eucalyptus en rozemarijn is uplifting en zuiverend en verfrissend. Lekker om mee op te staan, maar ook weer ontspannend genoeg voor het slapengaan. Ik denk dat iedereen wel eens een keer een Rituals douchefoam heeft gebruikt, geen enkele is net zo zacht als die van Rituals!

Mijn Ritueel

Na een inspannende dag doe ik niets liever dan even in bad gaan. Van het bad maak ik een waar feestje: ik leg een lekkere badolie of foam klaar samen met een scrub en een gezichtsmasker. In de winter steek ik daar zelfs wel eens een kaarsje bij aan! Het liefst kijk ik een Netflixserie (er zijn zoveel leuke nieuwe series bij gekomen!) of pak ik mijn ereader erbij. Dat is voor echt een absoluut genietmomentje. Oh, en kunnen we het even hebben over die prachtige verpakkingen? De combinatie van een roségouden dop en matte donkerblauwe verpakking komt echt helemaal tot zijn recht!

Hoe ziet jouw momentje ontspanning er uit?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *