Mijn favoriete winterse momentjes

Nu de eerste sneeuwvlokjes officieel zijn gevallen in het hele land en Skyradio omgetoverd is tot ‘The Christmas Station’, komt Kerstmis heel erg dichtbij! Dit is absoluut mijn favoriete tijd van het jaar en die maak ik dan ook graag zo knus mogelijk. Ik pak er bepaalde boeken bij, drink grote mokken thee en ga zo nu en dan in een lekker bad. Ik vertel je over mijn favoriete winterse momentjes! 

Mijn Harry Potter boeken opnieuw lezen

Rondom de feestdagen worden alle Harry Potter films opnieuw gedraaid op TV. Als er één boekenserie favoriet is, dan is het wel Harry Potter. Voor het slapengaan vind ik het heerlijk om weer even mijn Engelse boeken erbij te pakken (of de luisterboeken!). Ik kan het script bij wijze van meepraten, maar dat haalt voor mij de pret er niet van af. Mij zie je voor de feestdagen ook op de bank zitten, klaar om Harry Potter te kijken!

Flanel pyjama’s

Niets is lekkerder dan slapen onder een warme deken. Ik draag al-tijd pyjama’s, en met altijd bedoel ook écht altijd. Zelfs in de heetste zomers slaap ik nog in een pyjama! In de winter draag ik het liefste een flanel pyjama, die zijn zo lekker warm! Mijn nieuwe pyjama van LASCANA is in ieder geval een winner voor deze winter! Hoe vrolijk is het geruite patroon? Ik vind het lekker winters.

Grote mokken thee en kaneelkoekjes

Ik lust geen chocolademelk, maar grote koppen thee drink ik in grote getalen in te winter! En dan met kaneelkoekjes die je er lekker in kunt dippen: volgens mij is dat wel net zo’n traktatie als een warme winterse chocomel, toch?

Heel veel Netflix!

Nu de dagen zo kort zijn, vind ik het heerlijk om vroeg onder de dekens te kruipen. Soms lig ik er om half 9 al in en zit ik twee uur lang een serie op Netflix te kijken. Van Stranger Things tot aan Suits. Zomeravonden zijn voor terassen, winteravonden voor warme koppen thee, zachte pyjama’s en (oneindige) series.

Warm bad

Oh en natuurlijk is een warm bad na zo’n koude dag ook een mooie beloning! Boekje erbij, kaarsje aan gecombineerd met een romantisch muziekje. Om vervolgens meteen in bed te duiken en het bovenstaande riedeltje af te maken natuurlijk :-) Warme pyjama, mok thee met een koekje en een fijne serie erbij!

Hoe ziet jouw favoriete winterse momentje eruit? 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *