Inspiratie: mijn nieuwe vilten letterbord

Inspiratie: mijn nieuwe vilten letterbord
Mijn nieuwe vilten letterbord

Throw kindness around like confetti. Het vilten letterbord begint een populair item te worden binnen vele interieurs. Enkele jaren terug was er een ware run op de vintage vilten letterbord: inmiddels zijn ze vrij gemakkelijk verkrijgbaar. Ik vertel je waarom ze zo leuk zijn!

286 letters, cijfers en tekens

Letterborden in een mooi interieur zijn wel een beetje de Instagram en Pinterest hype van de afgelopen maanden geworden. Wat begon met de lichtboxen, gaat nu verder met vilten borden waar plastic letters in worden gestoken. Zeker een leuke do it yourself, maar makkelijker om gewoon aan te schaffen. Persoonlijk vind ik een motiverende quote inspirerend en ga ik maar al te graag op zoek naar een mooie, nieuwe quote of spreuk.

Daarnaast vind ik het een fijne bezigheid de quote lekker strak op dat bord te krijgen! Het uitzoeken van de lettertjes, alles op gelijke afstand van elkaar en netjes uitgelijnd. Op deze manier kun je met 286 witte letters, cijfers en tekens de tofste to-do lijstjes, quotes, agendapunten en weekmenu’s creëren. Het is in ieder geval een mooie bezigheidstherapie. Ook een vilten letterbord kopen? Via het internet zijn ze vrij gemakkelijk te vinden!

Inspiratie

Pinterest staat vol met mooie inspirerende quotes op de beroemde letterborden. Je ziet ze ook op verschillende locaties binnen een huis voorbij komen: van de woonkamer, tot aan de keuken en slaapkamer. Vooral in de keuken vind ik een letterbord te gek staan: hier kun je niet alleen een weekmenu op plaatsen, maar ook een inspirerende, motiverende quote of een heel vrolijke uitspraak. En met een bord van 45 x 30 cm met 286 tekens, kun je de langste quotes opschrijven die je wilt. Daarnaast is het ook wat mij betreft een perfect kado voor haar, iedere vrouw kan een letterbord in huis wel kwijt!

bron

bron

bron

bron: Pinterest

bron: Pinterest

Heb jij al een vilten letterbord thuis?

Dit artikel is in samenwerking met Coolgift.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *