Hoi Februari!

Januari is afgelopen, februari is begonnen. Januari was heerlijk, maar aan de andere kant ook enorm hectisch. Zoals iedere eerste (oeps, tweede in dit geval) van de maand, sta ik stil bij afgelopen maand en stel ik doelen voor de aankomende maand. Hoe was januari? En hoe hoop ik dat februari zal worden?

In Januari wilde ik…

… drie boeken lezen
Telt mijn statistiekboek ook mee? Zo ja: dan heb ik het gehaald! Ik moet zeggen dat ik binnen een paar dagen ‘het meisje in de trein’ heb uitgelezen, dat ik halverwege #Girlboss ben en begonnen ben aan het boek  ‘achter gesloten deuren’. Daarnaast heb ik het statistiekboek van Andy Field bijna helemaal gelezen in een maand tijd. Ik moet zeggen dat deze dikke pil ok wel telt :-)

… de citytrip naar Milaan voorbereiden
Ik moet zeggen dat ik dit blok minder zwaar had voorgesteld. Ik heb gepinterest, heb een aantal mooie plekken in gedachten waar ik heen zou willen, maar moet dit eigenlijk ook nog eventjes concreet maken. Gelukkig heb ik daar over een week tijd voor!

… trainen voor de kwart marathon
Ik moet zeggen dat ik goed onderweg was, maar geblesseerd raakte deze maand. Ik heb het sporten in de sportschool wel opgepakt, dus ik ben wel in beweging geweest. Vanaf volgende week heb ik alle tijd om te gaan sporten, en dus serieus te gaan trainen. Het zou echt zonde zijn om met een blessure te moeten rennen in april! Ik heb twee weken stilgezeten wat betreft hardlopen en wil het deze week graag weer oppakken.

… mijn kamer van top tot teen opruimen
Ik ben écht heel goed bezig geweest! Op mijn bureaulade na, heb ik alles opgeruimd. Mijn boekenkast helemaal uitgemest en daarvan heb ik een groot gedeelte op marktplaats kunnen verkopen. Mijn kledingkast heb ik uitgezocht (hoewel het meeste er in kon blijven hangen) en mijn make-up kast heeft ook een flinke schoonmaak gehad. Ik ben zeer tevreden!

In februari wil ik …

… gezonder eten
Pfoe, ik moet zeggen dat ik mij in januari toch wel een beetje heb laten gaan. Tijd om daar verandering in te brengen! Op zoek naar lekkere salades, meal prepping en misschien wat lekkere smoothies? Ik ben op YouTube veel leuke video’s tegengekomen en ik ben gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan!

… outfitfoto’s maken!
Ja, ik heb een aantal plannen om hiermee aan de slag te gaan! Geen idee of het gaat lukken, ik ben er altijd onzeker over. Maar, ik wil er nu echt er weer eens wat mee doen en ik heb inspiratie genoeg!

… tot rust komen
Februari gaat hopelijk rustig aan beginnen. Daarna mag de hectiek wel een beetje beginnen, maar ik kan niet wachten om de dagen zelf in te delen met bloggen, scriptie schrijven en hardlopen. Bizar eigenlijk om te bedenken dat ik de helft van mijn master al heb afgemaakt… In mei nog (hopelijk) één herkansing en dan is het echt afstuderen geblazen. Spannend!

… nieuwe hotspots ontdekken
Of dat nou in Rotterdam is of Den Haag of Utrecht .. Ik vind het heerlijk om buiten de deur te studeren en wil op zoek naar leuke plekjes. Het voelt als een persoonlijke overwinning wanneer ik weer een leuk, nieuw plekje heb gevonden en daar tijd aan heb besteed. Jezelf installeren met je laptop (of studieboeken) met een kop dampende thee en een lekkere lunch. Ik vind het heerlijk om er met deze reden op uit te gaan; dat wil ik in februari ook gaan doen!

Wat meer ‘doe’ doelen voor februari! Aan de ene kant even ademen wanneer mijn blok is afgelopen, maar aan de andere kant ook op zoek gaan naar mogelijkheden en kansen. Creativiteit heb ik genoeg, maar het mag nog niet geuit worden. Even geduld (tentamens!) en dan wil ik er de volle 100% uit gaan halen! Wat zijn jouw doelen voor februari? 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *