Hey there September!

Time flies when you are having fun! De zomervakantie lijkt nu echt voorbij te zijn. September wordt een spannende maand met veel nieuwe indrukken en hopelijk ook wat structuur. Tijd om vooruit te blikken: wat hoop ik dat september zal brengen?

Stage lopen

Vanaf september tot en met februari loop ik vier dagen in de week stage. Ontzettend spannend, het zal deze maand dan ook flink aanpoten worden! Vroeg opstaan, lange dagen en wennen aan dat ritme wat er bij komt kijken. Ik ben er wel absoluut klaar voor: na vier jaar studeren wordt het tijd voor een eerste stage. Na gespreksvaardigheden met medestudenten, gaat het nu voor het ‘echie’, en ik kan niet wachten om dit leerproces in te gaan.

Nu kan ik inhoudelijk niets delen, toch wil ik proberen over mijn ervaringen te vertellen. Hoe ik dat wil gaan doen, daar ga ik nog even goed over na denken. Sowieso lijkt het mij erg leuk om mijn psychologische achtergrond op te gaan nemen in mijn blog!

Bloggen

Dat ik minder tijd voor mijn blog heb, betekent niet dat mijn blog stil komt te liggen. Wellicht zal ik meer gaan delen via mijn instagram dan via mijn blog, maar ik hoop alsnog mijn wekelijkse photodiary’s te kunnen plaatsen en minstens twee artikelen daarnaast. Inspiratie is er voldoende, nu nog de tijd vinden! Het is even een ritme vinden, maar dat gaat helemaal goed komen.

Mijn scriptie afronden!

Eigenlijk zou mijn scriptie allang klaar moeten zijn, maar na veel strubbelingen ben ik dan eindelijk toch bijna klaar. Het heeft maanden geduurd, maar ik kan trots zijn wanneer ik de definitieve versie hopelijk ergens in oktober kan inleveren. Extra druk allemaal; stage, bloggen, scriptie én een beetje werken,  maar aan de andere kant zijn dit wel echt mijn drijfveren. Fijn om iets van het lijstje af te kunnen strepen binnenkort!

Hardlopen & spinning

Ik heb mij éindelijk ingeschreven voor de Bruggenloop in december dit jaar! Het heeft ruim twee jaar geduurd voordat ik het durfde, maar nu heb ik het écht gedaan. 15 kilometer is de verste uitdaging tot nu toe. Om mijn uithoudingsvermogen te boosten, ben ik volop aan de spinning geslagen. Daarnaast heb ik een hardloopbuddy gevonden, waarmee het hardlopen heel erg leuk is! Vol goede moed had ik deze week volop willen trainen, maar helaas sloeg de griep toe. Even een weekje uitstellen en een weekendje goed uitslapen en vanaf maandag weer beginnen. Op naar die 15 kilometer!

Hoe ziet september er voor jou uit?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *