Het is alweer maart!

De tijd vliegt … Het is alweer maart! Februari was een heerlijke maand. Aan de ene kant ontzettend druk (statistiekstress!), maar aan de andere kant heb ik genoten van mijn paar daagjes weg in Milaan. Zoals iedere eerste van de maand, sta ik stil bij afgelopen maand en stel ik doelen voor de aankomende maand. Hoe was februari? En hoe hoop ik dat maart zal worden?

IN FEBRUARI WILDE IK …

… gezonder eten
Alsof ik wist dat ik de mogelijkheid zou krijgen … Ik ben aan de slag gegaan met een Slowjuicer en ik moet zeggen dat ik het hartstikke leuk en lekker vind om nieuwe recepten te proberen! Qua smaak is het best wel even wennen, en ik hoop uiteindelijk dat ik er steeds meer groenten in kan verwerken. In ieder geval kun je deze maand een  groot artikel verwachten met mijn ervaring! Daarnaast heb ik begin februari veel nieuwe recepten qua salades als lunch geprobeerd en dit hoop ik in maart door te zetten.

outfitfoto’s maken!
Ik heb een keer met een vriendinnetje afgesproken om outfitfoto’s te maken! Ik ben helaas zo kritisch op mijzelf dat ik het merendeel van de foto’s niet oké vind. Aan de andere kant is het wel weer een nieuwe uitdaging en ik wil er zeker mee verder gaan.

… tot rust komen
Vijf dagen Milaan zijn goed geweest om even tot rust te komen. Een paar uur voor vertrek hoorde ik dat ik mijn (gevreesde) statistiektentamen heb gehaald met een 7.6! Bizar, want de afgelopen drie jaar heb ik geen enkele voldoende gehaald voor statistiek. De hectiek is grotendeels voorbij, ik ben even afwezig geweest op social media en mijn blog en ben helemaal opgeladen!

… nieuwe hotspots ontdekken
Ja dat is zeker gelukt! Ik heb The Tealab helemaal ontdekt, maar heb ook online een paar leuke zaakjes gevonden waar ik langs ben gegaan. Zo vind ik ‘Lilith Coffee’ helemaal te gek en ben ik in Milaan ook de meest prachtige restaurants tegengekomen!

in maart wil ik …

een sapdetox van drie dagen doen
Ik wil het beste halen uit mijn nieuwe Zebra by ZOO slowjuicer en wil mij gaan verdiepen in detoxen, slowjuicen en groene sapjes. Ik heb de documentaire Fat, Sick and Nearly Dead bekeken (het klinkt veel dramatischer dan dat het is) en het heeft mij aan het denken gezet. Ik heb inspiratie opgedaan en ga jullie zeker op de hoogte houden!

 hardlopen
Ik ben blessurevrij, heb ik februari wat voorzichtige kilometers gemaakt en ga maart voluit trainen voor april!

 beginnen aan mijn scriptie
Ik heb mijn statistiektentamen gehaald, wat betekent dat ik maar één herkansing heb. Deze heb ik in april, wat betekent dat ik daar in maart ook aan moet gaan beginnen. Tevens ben ik begonnen aan mijn onderzoeksstage en dus moet ik ook starten aan mijn scriptie. Hartstikke spannend allemaal, maar ook eigenlijk heel erg leuk (ja, ik vind het schrijven van mijn scriptie leuk haha!) :-)

 regelmatig bloggen
Alle hectiek is nu zo’n beetje voorbij (als je het afstuderen even niet meetelt) en februari is nou niet de maand van het bloggen geweest. Ik heb inspiratie, ben achter de schermen druk bezig en kan niet wachten om helemaal aan de slag te gaan zoals ik het voor mij zie!

Man, ik kan wel zeggen dat februari echt een fantastische maand was! Mijn meest gevreesde tentamen dík gehaald, 5 heerlijke dagen in Milaan en gezond(er) eten! Heb jij doelen voor maart?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Wauw wat goed zeg! Dit cijfer is een geweldig resultaat! Milaan lijkt me ook echt heel mooi! Fijn dat de maand uiteindelijk zoveel mooie dingen had!

  • Bij outfitfoto’s vind ik de meeste foto’s ook niet leuk, omdat ik er net niet goed op sta. Toch maken we meestal wel zo’n 90 foto’s, dus meestal zitten er wel 20 goede bij. (dat is alsnog niet veel, maar wel meer dan genoeg voor een artikel!) Ik merk wel dat ik steeds leuker op de foto sta – al zeg ik het zelf :P Dus ik weet zeker dat het goed komt! Misschien heb je trouwens wat aan het artikel dat ik laatst schreef over dingen die ik altijd fout doe als ik outfitfoto’s maak? :)