Herfstinspiratie met Kwantum

 

kwantum-inspiratie2

We kunnen nu wel toegeven dat de herfst écht is aangebroken. Het is vroeg donker, de bladeren vallen langzaam van de bomen en de kaarsjes kunnen weer aan. Tijd om het huis gezellig te maken met een kleurenpalet van rosé, rood en groen. Ik ben aan de slag gegaan met woonaccessoires van Kwantum zoals fotolijstjes, verlichting en vaasjes. Nu ben ik klaar voor de herfst en wellicht geven deze producten van Kwantum jou ook wat inspiratie voor dit seizoen!

Kwantum fotolijst Kwantum fotolijst

DIY herfst fotolijst

Ik hou van simpel, maar het mag ook wel wat kleur bevatten. Mijn behang is wit en een combinatie van rood en groen vind ik iets wat perfect bij deze tijd van het jaar past. Stiekem is het ook gewoon leuk om voor kleine do-it-yourself projecten eropuit te gaan. Denk aan een boswandeling maken en de mooiste bladeren, dennenappels en kastanjes verzamelen. Deze tijd van het jaar is zo mooi, maar het is ook vroeg donker. Daardoor ga ik wat meer met verlichting aan de slag, kies ik wat donkerdere kleuren en zwaardere materialen.

Zo koos ik bijvoorbeeld rosé goud. Het heeft iets warms en ik vind het perfect voor de winter. De tuin staat op het moment echt te stralen en al die kleuren geven zo ontzettend veel inspiratie. Toen ik deze bijzondere fotolijsten bij Kwantum tegenkwam, wist ik dat ik er iets prachtigs mee kon doen. Tijd om de tuin in te duiken, op zoek naar herfstkleuren. Met resultaat: prachtige rode bladeren! De bladeren heb ik goed laten drogen tussen twee boeken en uiteindelijk tussen de twee glazen platen in het frame geschoven. Hoe vind je het resultaat geworden?

De kleine vaasjes zijn perfect om als decoratie te gebruiken. Je zou ze nog kunnen vullen met lange takken met rode besjes bijvoorbeeld! Je kunt de leukste combinaties bedenken met verschillende soorten bladeren en kleuren en bovendien kun je het heel makkelijk weer veranderen met nieuwe bladeren, een mooie quote of een foto in de lijst. Deze minimalistische fotolijsten zijn helemaal mijn stijl. Uniek, opvallend, maar niet té. Heel modern! Bovendien zijn de vaasjes in verschillende kleuren beschikbaar, dus voor ieder interieur zit er wel iets tussen!

Kwantum woondecoratie Kwantum woondecoratie Kwantum

Oh Deer

De kleuren voor dit seizoen vind ik fantastisch! Deze bijzondere kleur groen kun je heel goed stijlen bij wit, rosé en grijs. Mijn behang is deels taupe en daar zou deze combinatie ook prachtig bij passen. De asymmetrische groene schaal en de strakke, symmetrische betonnen schaal komen allebei perfect terug in de kleuren van de vetplantjes. Heerlijk om zo te combineren met patronen, stijlen en kleuren.

Dan de Oh Deer vaas, ik ben dol op deze accessoire! Deze glazen vaas is perfect om wat verlichting in te stoppen. Dat past goed bij de sfeer van de herfst en de feestdagen, helemaal nu het al zo vroeg donker is. Je kunt er ook voor kiezen om hem te vullen met een plantje, een waxinelichtje of decoratiesteentjes. Ik heb er verlichting op batterij in gedaan en de batterijhouder achter het vaasje gezet. Zo valt het bijna niet op en ‘s avonds glinstert het dan prachtig!

Het vaasje kan natuurlijk ook perfect gecombineerd worden met de rosé gouden fotolijstjes, met betonnen accessoires (zoals op bovenstaande foto’s) of met een andere kleurcombinatie. Zet hem op tafel, doe je sfeerverlichting aan, ga zitten op je zachte vloerkleed met een kop thee en kijk een lekkere serie met een deken om je heen. Ik ben dankzij Kwantum qua woondecoratie helemaal klaar voor het seizoen. Laat de herfst maar komen!

Dit artikel is in samenwerking met Kwantum gemaakt.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *