Getting ready for summer: mijn nieuwe Cyell bikini!

De vakantie is geboekt en betaald en ik kan niet wachten om twee weken te vertoeven op Madeira! Met nog iets meer als een maand te gaan, is het tijd voor de voorpret: op zoek naar fijne zonneproducten, bikini’s en zomerse outfits. Met dat middelste ben ik al een tijdje bezig en ik laat je mijn Cyell bikini voor aankomende zomer zien!

‘Ik ben gevallen voor de vrolijke en opvallende kleurtjes’

Het merk Cyell ken ik van naam, maar is vrij prijzig. Desalniettemin koop ik ieder jaar één luxe bikini: vorig jaar was dat een prachtig exemplaar van Seafolly. Dit jaar dus een Cyell bikini: ik ben gevallen voor de vrolijke en opvallende kleurtjes. Ik vertelde eerder al dat de stijl van dit jaar helemaal in het teken van Ibiza en gebloemde bikini’s staat. Met deze twee sets volg ik de trend helemaal, denk ik zo.

De eerste Cyell bikini is een combinatie van neonkleurtjes en bloemen: heel vrolijk! Ik denk dat ‘ie prachtig staat wanneer je een kleurtje hebt opgedaan: een eye-catcher is het zeker! Het broekje met de strikjes aan de zijkanten past er heel erg goed bij, het is een beetje speels! Ik kan in ieder geval niet wachten om dit pareltje mee te nemen naar Madeira aankomende zomer! Met de Cyell Mix & Match bikinitop val je zeker weten op :-)

De tweede bikini is iets rustiger, wellicht ook iets klassieker. De donkere kleuren zijn misschien minder zomers: het printje is dat echter niet! De gouden ringen en de patronen geven mij die Ibiza feelings, Het broekje is aan de hoge kant, wat ik op zich best wel prettig vind! Daarnaast zijn beide tops een beugeltop: dit zit erg fijn! Het zijn weliswaar geen strapless bikini’s, maar ze zijn voorgevormd, waardoor ze met de bandjes omlaag prima blijven zitten. Zo kun je gemakkelijk strapless zonnen :-)

Mix & Match assortiment

Het assortiment aan Cyell bij Wehkamp is Mix&Match, wat inhoudt dat de verschillende broekjes en topjes gemixt kunnen worden. Ideaal: zo kun je investeren in één duurdere top en deze mixen met verschillende broekjes. Dan heb je eigenlijk twee bikini’s! Nu kan ik deze twee onderling niet echt met elkaar samen dragen, maar er zijn wel corresponderende effen broekjes verkrijgbaar. De pasvorm is goed: beide bikini’s sluiten mooi aan. Wat goedkopere bikini’s kunnen dit ook hebben, maar niet altijd. Helemaal wanneer het voorgevormde cups zijn: dat wil nog wel eens verschillen per prijsklasse.

Met vier weken tijd lig ik hopelijk heerlijk aan het strand met een heerlijke cocktail in mijn nieuwe bikini! De temperaturen liggen iets boven de 25 graden, wat perfect weer is om een kleurtje op te doen. Met dat zomerse Nederlandse weer heb ik mijn huid al een beetje kunnen laten wennen aan de zon: mijn huid is behoorlijk gevoelig! Met de juiste zonnebrand kom je ook al een heel eind: en het lijkt erop dat Biodermal mijn nieuwe favoriet gaat worden. Geschikt voor de gevoelige huid én zonder parfum: de zon zelf levert al genoeg irritaties op.

Heb jij jouw bikini voor aankomende zomer al gescoord? Zo ja: wat voor één is het?

Liefs, Sophie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *