Feestje in de badkamer met Kneipp

Van dat heerlijke zonnetje word ik vrolijk. Vorige week begon nog een beetje negatief, van de week besloot ik mijzelf te belonen. Het tij lijkt een beetje te keren (mijn scriptie gaat tóch door, yay!) en dus werd het tijd om een feestje te vieren. Eentje in de badkamer met Kneipp wel te verstaan. Want soms mag je jezelf wel eventjes verwennen.

Een beloning hoeft niet groot te zijn: jouw favoriete douchegel of bodylotion kan al zó fijn zijn. Met deze geur sta je immers op of ga je naar bed. Om daarmee even terug te komen op de scriptietalk van volgende week: mijn scriptie gaat toch door! Overigens wel écht op het nippertje, eigenlijk was ik al bezig met een nieuwe onderwerp. Desondanks is het voor mij fantastisch nieuws, gezien ik mijn onderzoeksvoorstel al af én goedgekeurd had!

Om terug te komen op dat kleine feestje in mijn badkamer: dat besloot ik met Kneipp te doen. Normaal vind ik Kneipp aan de prijzige kant, maar winkels als Kruidvat en Etos hebben regelmatig aanbiedingen. Overigens wil ik voor Lush wel minstens nét zo veel betalen (meer zelfs!). Enige verschil is dat Lush dierproefvrij is, Kneipp is dat niet. Oprecht heel erg jammer!

‘Iets aan deze geur doet mij aan vroeger denken’

Desalniettemin is de amandelbloesem mijn favoriete geur. Ik heb ze allemaal geroken in de winkel (Kneipp heeft zoveel producten!) maar er is iets aan deze geur die mij doet denken aan vroeger. Misschien maakt dat ‘m ook zo lekker, hoewel ik nog steeds niet weet aan wat het mij doet denken. Vervelend is dat he? De Kneipp Amandelbloesem lijn bestaat uit meerdere milde reinigings- en verzorgingsproducten die het uitdrogen van de huid voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van ingrediënten met een waardevolle werking en die niet snel allergische allergische reacties kunnen geven. Daarnaast bevatten de producten geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen of minerale oliën.

Zoveel verzorgende ingrediënten in een douchefoam en badolie?

De geur van amandelbloesem is zacht en zoet. Heerlijk, zo’n ontspannende geur. Ook zo fijn dat het geen bedwelmende geur is, het verdeelt zich heerlijk door heel de badkamer heen. De mousse en zacht en lekker fluffy, heerlijk voor onder de douche. De Kneipp Amandelbloesem douchefoam droogt niet uit, dat komt door de verzorgende amandelolie, jojobaolie en sheaboter. Dat alles in een douchefoam? Hoe heerlijk!

De badolie biedt de huid bescherming en verzorging zodat de huid zelfs na een bad weer soepel en zacht aanvoelt. Een klein scheutje in bad is al voldoende: helemaal wanneer je een gevoelige huid hebt. Soms kan een douchegel in bad de uitdrogend zijn: dan stap je met zo’n gerimpelde en strakke huid uit bad. Dat is juist niet wat je wilt! Wederom is de badolie gevuld met heerlijk verzorgende ingrediënten en is ‘ie op basis van (jawel) amandelolie. Naast de badolie, is er ook een massageolie en huidolie beschikbaar. Heerlijk!

Beloon jij jezelf wel eens?

Liefs, Sophie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *