Draadloos muziek luisteren met de Sudio Sweden Vasa BLÅ

Muziek luisteren met de Sudio Sweden Vasa BLÅ
Muziek luisteren met de Sudio Sweden Vasa BLÅ

Ik heb altijd muziek aan staan. Is het niet YouTube, dan staat Spotify wel aan. Het is dan wel extra prettig om oortjes van goede kwaliteit bij je te hebben. Draadloze oortjes zijn voor mij ideaal als het om sporten en hardlopen gaat, maar ook tijdens het reizen is het handig. Niet meer oordopjes uit de knoop halen en ze zitten ook niet in de weg! Die van Sudio Sweden zien er ook nog eens súper mooi uit.

Phil Collins

Laat ik je eerst wat vertelen over Sudio Sweden (ik dacht in het begin iedere keer dat er sTudio Sweden stond, oeps!). Sudio Sweden heeft haar roots in Scandinavië, Stockholm liggen. De naam Sudio komt af van een voorval met Phil Collins: wanneer één van de oprichters Phil Collins zag prutsen met zijn hoofdtelefoon. Door de frustratie van het niet aan kunnen bieden van een beter alternatief kon hij tijdens een moment van oogcontact slechts zeggen: “trust me I know the feeling.” De naam Sudio is een hommage aan Phil Collins’ hit Sussudio en de vastberadenheid om van de onderneming een succes te maken komt van deze anecdote. Hoe tof!

Tijdens de kwart marathon van Rotterdam heb ik de Vasa BLÅ in ieder geval goed kunnen testen! De eerste test was niet positief: ik vond het geluid heel dof en vlak. Nadat ik alle mogelijk extra oordoppen had getest, kwam ik tot de conclusie dat het geluid vele malen beter klonk nadat ik de allergrootste fitting had opgezet. Goede kwaliteit had ik in ieder geval wel verwacht voor oortjes van €90 en gelukkig – na enige aanpassingen – klopt dat ook :-)

Ik ben er zo een die gewoon een toplijst op Spotify op zet: mijn muzieksmaak is redelijk breed en na een poosje ben ik mijn eigen afspeellijst ook gewoon zat. Spotify staat in ieder geval altijd aan bij mij! Van extra belang dat ze dus comfortabel zitten. Omdat ze draadloos zijn, heb je alleen een draadje in je nek hangen. Het zit écht niet in de weg, weegt niets en werkt gemakkelijk via bluetooth in combinatie met alle apparaten.

Naast het goede geluid (na de enige aanpassingen met de fitting van de oordopjes), spreekt het design mij ook enorm aan. Je kunt nooit fout gaan met rosé goud, of het nou in combinatie met zwart of wit is! Je kunt zien dat het geïnspireerd is op Scandinavië: de minimalistische stijl komt terug in alle producten van Sudio Sweden.

De oortjes hebben een klein bedieningspaneel voor het geluid en bevat een pauze/start knop. Stiekem mis ik nog wel terugspoelen/doorspoelen, maar misschien ben ik gewoon verwend met andere oordopjes! De batterij belooft 8 uur lang mee te gaan: en dat is écht lang. Heerlijk, want dan hoef je niet heel erg vaak op te laden. Twee uurtjes per week sportschool, twee uurtjes per week aan reizen: ik kan hier ruim twee weken mee doen!

De oortjes komen in een mooi, simpel leren buideltje. Handig, want dan blijven ze ‘bij elkaar zitten’. Hoe vaak ik wel niet mijn oortjes onder uit mijn tas moet trekken en serieus bang ben dat ik ze kapot trek … Nee ik houd ze braaf in mijn tasje!

Ik ben in ieder geval heel enthousiast en heb voor jullie een mooie kortingscode klaarstaan: wanneer je de code ‘Mintsandmangos‘ gebruikt, krijg je 15% korting op jouw aankoop! Kun jij ook ervan genieten :-)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *