Douglas Christmas Giftguide

Christmas is just around the corner. Absoluut mijn favoriete tijd van het jaar en met nog een week te gaan, deel ik mijn favoriete kerstcadeautjes van Douglas! De voorpret – het kopen van de cadeautjes voor familie en vrienden – vind ik misschien wel het allerleukste. Ik deel hierbij mijn Douglas Christmas Giftguide. Van de kleine tot aan wat grotere cadeautjes, voor ieder budget heb ik wat leuks klaarstaan, anders dan de vooraf gemaakte giftsets! 

Jo Malone – English Pear & Freesia – €53

Jo Malone is wat mij betreft één van de leukste merken om te geven en om te krijgen. Het is een luxe merk en de verpakking alleen al is een feestje. Jo Malone staat bekend om haar bijzondere geuren, die een combinatie zijn van typische Britse elementen of ingrediënten. Het bijzondere van Jo Malone is hun Fragrance Combining. De parfums van Jo Malone kunnen namelijk gecombineerd worden om jouw unieke geur te creëren. Dat is zo leuk, want meestal gaat het layeren van parfums niet zo goed. Maar bij Jo Malone kan dat juist. English Pear & Freesia is absoluut favoriet hier in huis!

Bobbi Brown lipstick – €27,50

Ik ben dol op luxeproducten, maar mijn portemonnee laat dat niet (altijd) toe. Zo draag ik graag lipstick, maar daar geef ik liever niet te veel aan uit. Daarom het perfecte kerstcadeau: dit soort dingen koop je niet zo gauw voor jezelf. Des te leuker om het te krijgen, toch?

Douglas make-up – €3 tot €19,95

Maar: het hoeft allemaal niet zo duur te zijn! Douglas heeft zelf ook een make-up lijn van goede kwaliteit. Hartstikke leuk, want dan kun je van hetzelfde budget misschien meer producten aanschaffen. Denk aan een fijne mascara, rode lipstick of een vloeibare make-up. Opties genoeg!

OPI – €14,95

OPI komt ieder seizoen weer met de meest prachtige lakjes. Daarnaast is het merk kwalitatief ook heel sterk. De lakjes dekken goed, blijven gemiddeld zitten en het aanbod is divers. Als ik aan nagellak denk,  denk ik aan OPI. Ik heb gekozen voor een opvallende kerstachtige rood; Got the Mean Reds. Perfect voor de feestdagen!

 Mac Dusky Rose Times Nine – €39

Niet alleen prachtig om te zien, maar ook prachtig in gebruik. De Mac Times Nine palettes zijn compacte palettes met maar liefst negen kleuren. Ideaal om mee te combineren, super handzaam en je hebt gelijk negen matchende oogschaduws. Wederom een waar feestje om uit te pakken.

Douglas Naturals – €1,95 tot €19,95

Niet zo van de make-up? Niet getreurd, Douglas heeft genoeg opties! De Douglas Naturals lijn is puur, natuurlijk en bevat arganolie. Daarnaast bevatten de producten geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen en parabenen. Het allerleukste? Het is betaalbaar (bijvoorbeeld het masker), ruikt heerlijk (dankzij de essentiële oliën in plaats van parfum) en het ziet er gewoon heel vrolijk en puur uit!

Bij Douglas kun je in ieder geval zeker slagen voor een fantastische kerstavond! Of het nou een aardigheidje of een mooi kerstcadeau is, hopelijk heb je iets aan bovenstaand lijstje. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *