De (te kleine) crossbody tas die toch wel heel erg handig is

crossbody tas, tommy hilfiger en klaar voor de zomer!
crossbody tas, tommy hilfiger en klaar voor de zomer!

Ik heb de laatste tijd echt iets met kleine crossbody tassen. Heerlijk om maar weinig mee te nemen (je neemt nooit teveel mee, eerder te weinig!), het zit niet in de weg en ziet er ook gewoon heel schattig uit. Ik heb onlangs deze hele mooie Tommy crossbody tas mogen toevoegen aan mijn collectie en die laat ik je vandaag zien! 

‘de crossybody tas is ideaal: je kunt er nóóit te veel in kwijt’

Persoonlijk vind ik een crossbody tas ideaal: je kunt er nóóit te veel in kwijt. Grappig feitje: mijn iPhone 6S plus past er niet in. Zo klein is ‘ie. Mijn telefoon heb ik toch vaak in mijn handen of jaszak, dus er is ruimte zat voor mijn portemonnee (zo’n klein etuitje), mijn sleutels, oordopjes en een lipstick of labello. Mocht je niet zo’n asociaal grote telefoon hebben als ik: dan past je telefoon er met gemak in. In principe is dat toch alles wat je mee hoeft te nemen? Weg met die zware hutkoffers die je nekpijn bezorgen!

Bij Bent heb ik dit prachtige tasje gekocht, samen met (toevallig) bijpassende Tommy Hilfiger slippers. Ik droeg deze vroeger altijd en stiekem brengen zij mij al helemaal in de vakantiesferen. Afgelopen week hebben wij onze vakantie ook geboekt: we gaan twee weken naar Madeira in Portugal! Voorlopig is het nog even een droom (drie maanden voelt zó ver weg), maar aan de andere kant is voorpret ook écht heel erg leuk. Niet alleen door je te verdiepen in het (ei)land, maar ook gewoon door middel van je garderobe up to date te brengen. Je kunt nooit te vroeg beginnen, haha! Heb jij al geboekt? Ik heb het idee dat wij zo laat zijn! Maar als ik om mij heen een beetje rondvraag, valt dat geloof ik best wel mee.

Ondanks dat donkerblauw misschien een winterse kleur is, draag ik het in de lente en zomer ook heel veel. Leuk op een witte broek, maar ook een zandkleurige chino is heel draagbaar met donkerblauw. Daarnaast is het weer eens wat anders dan het eeuwige zwart. Ik word er helemaal vrolijk van in ieder geval! :-)

Voor een avondje uit (of dat nou een avondje stappen of een dagje shoppen is), zijn dit mijn essentials. Mijn telefoon, een long stay foundation, lipstick, oortjes, desinfecterende handgel en een verzorgend nagellakje. Naast een kleine portemonnee is dat alles wat ik nodig heb :-)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *