Adventskalender | Aftellen met Rituals!

Het is november, Kerstmis komt nu officieel dichtbij. December is mijn favoriete maand van het jaar; want dan is het echt aftellen geblazen. Om dat aftellen zo leuk mogelijk te maken, komt Rituals met de Adventskalender! 24 dagen lang een cadeautje openmaken is de allerleukste voorpret wat mij betreft. Ik open alvast wat hokjes en vertel je meer over de Rituals Adventskalender! 

It’s the most wonderful time of the year

Vorig jaar opende ik iedere dag op Instagram een hokje. ‘s Morgensvroeg of ‘s avondslaat opende ik een vakje en dat voelde echt als iedere dag een pakje openmaken tot aan Kerst. Daarnaast is Kerst ook echt mijn favoriete tijd van jaar, ik voel me dan echt weer een klein meisje wanneer ik de cadeautjes onder de boom open mag maken. Daarnaast zit de voorpret ‘m ook weer in het uitzoeken van cadeautjes (dat is nog leuker dan cadeautjes krijgen!), net als 24 dagen lang aftellen naar Kerstmis.

De Rituals adventskalender is gevuld met luxe mini’s. Perfect voor op reis, maar ook perfect oom een bepaald product of een bepaalde geur uit te proberen voordat je de fullsize aanschaft! Van geurkaarsjes, tot aan mini showerfoams (my fave!) en heerlijke bodymists en bodylotions. Voor een prijs van €59,90 heb je de groene adventskalender, voor een prijs van €79,50 heb je de deluxe kalender.

The Ritual of Anahata

Naast de prachtige Adventskalender, heeft Rituals een nieuwe Limited Edition Winterlijn gelanceerd, namelijk The Ritual of Anahata. Dit is geïnspireerd op de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Anahata is het hartchakra en staat voor compassie en vriendelijkheid. Het motto luidt dan ook ‘Open je hart en laat de energie vrij stromen’. Dit past natuurlijk helemaal bij Kerstmis en de gedachten hierachter, ik vind ‘t prachtig!

De geur is heerlijk: vrij zwaar, maar dat mag ook wel in de winter. Dennen en rozenhout verbeteren je stemming meteen en help om het hart, het lichaam en de geest te laten ontspannen. Nu vond ik de kerstcollectie van vorig jaar lekker, maar deze vind ik nóg lekkerder! Absoluut een aanrader om er in de winkel even aan te snuffelen.

Iedere dag weer een feestje! 

Heb jij de Rituals Adventskalender ook al in huis?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *