Over mij

‘Do what you love, love what you do’

Mijn naam is Sophie. Ik ben een sinds 2018 afgestudeerd basispsycholoog, dol op katten, hardlopen, spinning, fotografie, cappuccino’s en reizen. Ik hou van schrijven, lezen en bloggen en hoop door middel van mijn blog een kant van de psychologie te laten zien die jou misschien nog niet bekend is.

In maart 2018 gebeurde het: na het afronden van een fantastische stage leverde ik – eindelijk – mijn master thesis in. Op mijn verjaardag wel te verstaan: ‘ik ben nu 23 en hiermee afgestudeerd’. Drieëntwintig, wat is dat eigenlijk nog jong. Ik ben 23, afgestudeerd, twee maanden geleden mijn eerste auto gekocht en over een paar dagen teken ik twee contracten voor mijn twee nieuwe banen. Dat klinkt allemaal opeens zo volwassen: iets waar ik de afgelopen vier-en-een-half jaar van heb gedroomd, wordt nu werkelijkheid. Dat is ook precies waar alles op zijn plekje viel: doen wat ik leuk vind en leuk vinden wat ik doe. In dat proces ga ik je meenemen; van psychologiestudent naar psycholoog.

Bloggen doe ik sinds 2013, waarbij dit jaar mij 5-jarig jubileum gevierd kan worden! Door mijn studie heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot wie en hoe ik nu ben, daarbij is mijn blog ook veranderd. Voor de oude lezers zal het opvallen dat het een stukje minder persoonlijk geworden is: dit heeft alles te maken met privacy binnen mijn beroep én met mij als persoon. Door middel van deze blog hoop ik een ieder te kunnen inspireren en te kunnen verrijken, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen! Je bent nooit te oud om bij te leren of om bepaalde dingen op te pakken. Ook ik ben voorlopig niet uitgeleerd, maar hoop het merendeel wel over te kunnen dragen.

 


Alles wat op CharlotteSophie te vinden is, is met grootste zorg geschreven en gefotografeerd. Hier besteed ik veel aandacht, tijd en zorg aan en het is dan ook verboden om foto’s of tekst te kopiëren. Foto’s mogen wel gebruikt worden mits er een duidelijke vermelding staat aangegeven op uw blog. Een mailtje zou ik dan ook zeker waarderen wanneer mijn site ergens wordt vermeld!

Wanneer een product opgestuurd is ter review of wanneer er een advertorial online staat, zal dit vermeld staan bij de blogpost. Eerlijkheid staat boven alles en er is geen garantie op een positieve review. Alle meningen/ reviews zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en worden niet beïnvloed door een product, bedrijf of gift.

Mochten er toch problemen zijn, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@charlottesophie.nl!