8 nieuwe dingen die ik wil doen dit jaar

Ik zou dit jaar graag wat nieuwe dingen proberen. 2016 is niet een heel bijzonder jaar geweest. Ik heb vaak gezegd ‘goh, dat zou ik nou eens willen doen’, maar daar is het dan ook bij gebleven. Zie dit als mijn soort ‘to-do lijstje’ voor 2017. Niet zo zeer goede voornemens, maar nieuwe dingen proberen!

1. Voor 9 uur ‘s morgens hardlopen
Ik zet heel vaak de wekker, maar snooze dan nog even lekker door. Meestal sta ik pas rond 10 uur / half 11 buiten eer dat ik gedoucht en wel klaar ben, is het alweer 12 uur. Tijd om hier verandering in te brengen: voor 9 uur ‘s morgens hardlopen is qua tijd wel echt ideaal. In de zomer moet dit heel goed te doen zijn, toch?

2. Bijdragen aan een goed doel
Of dat nou een bijdrage in de vorm van geld of vrijwilligerswerk is, ik wil iets goeds doen!

3. Meer reizen en citytrippen
Van Rotterdam tot aan Milaan, ik hoop dit jaar meer van de wereld te gaan zien. Niet alleen maar voor evenementen even op en neer naar Amsterdam, maar op zoek naar mooie plekjes en leuke hotspots. Meer er op uit gaan!

4. Nieuwe recepten proberen
Ja, dit roep ik ook al zo lang! Vorige week heb ik zomaar ‘s middags linzensoep geprobeerd: en dat was een redelijk succes! Ik zou dit jaar wat tijd willen vrijmaken om nieuwe recepten te proberen. Van salades tot aan soep en lekkere toetjes :-)

5. 15 kilometer hardlopen
Naast het voor 9 uur ‘s morgens, zou ik graag ook de afstand ’15’ dit jaar op de teller willen hebben. Wedstrijd of training, dat maakt niet uit! In april weer de kwart marathon (10,55) en vanaf daar doortrainen naar de 15. Dit is iets wat ik heel vorig jaar heb geroepen, maar er niet van gekomen is.

6. Mijn eigen webshop openen
Ik heb plannen, maar heb weinig tijd om het allemaal te realiseren. Bovendien heb ik het allemaal nog maar in mijn hoofd zitten, maar ik krijg het absoluut nog niet op papier!

7. Naar een concert
Soms vind ik het zonde om mijn geld uit te geven aan een concert, maar aan de andere kant is het wel gaaf als je ergens heen gaat waar je écht de muziek van kent. Ik hoop dat er dit jaar een aantal van mijn favoriete artiesten naar Nederland komt!

8. Meer outfitfoto’s
Niet alleen op mijn blog, maar ook op mijn Instagram zou ik meer outfitfoto’s willen laten zien! Soms is het ook een drempel die ik over moet, maar aan de andere kant vind ik mijn eigen outfits (en vooral kledingkast) niet fashionable genoeg. Toch zou het wel moeten lukken met een aantal basics!

Wat zou jij willen doen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *