8 x favorieten voor in/bij bad

pamper-avpndje7

Rituals Geurkaars / Weleda Amandel Bodylotion / Origins Rose Clay Mask / Lush Ro’s Argan Body Conditioner / Lush D’Fluff / Lush Golden Wonder / Lush Hot Toddy / Clarisonic Mia 

Ik kan genieten van een lekker avondje in bad plannen. Bedenken welke producten ik zal gebruiken, welke geuren lekker bij elkaar passen en lekker snuffelen tussen alle producten die ik heb. Mijn favoriete merk om mee in bad te gaan is absoluut Lush, hoewel Rituals ook regelmatig in de badkamer te vinden is! Ik vertel je over mijn favoriete producten voor in bad.

avondje-ontspannen3 avondje-ontspannen2

Lush Golden Wonder is zo’n heerlijke bathbomb, waarvan ik baal dat ik er nog maar één heb liggen! De geur is lekker en niet te heftig aanwezig. De kleuren zijn prachtig! Geel met een blauw hart en heel erg veel glitters. Hoewel ik normaal heel erg van de bubbels en het schuim ben, is een mooi donkerblauw glitterbad met een lekkere geur ook heel erg ontspannend.

Ik smeer mijn armen lekker in met Ro’s Argan Body Conditioner. Dit is een bodylotion die je moet afspoelen en je huid lekker verzorgd achterlaat. Heerlijk, want deze body conditioner ruikt naar rozen! Wees niet bang om het af te spoelen; ik voelde de volgende ochtend nog steeds dat vettige laagje. Absoluut een zeer functioneel product wat zijn geld waard is. Zie het als een masker voor je lichaam!

avondje-ontspannen5

Ondertussen maak ik heerlijk gebruik van mijn favoriete masker, het rozenklei masker van Origins. Het exfolieert lichtjes en maakt mijn huid gewoon heel erg schoon. Vooral mijn poriën zijn hier heel erg blij mee. Bovendien ruikt ‘ie ook heerlijk! Een andere favoriet is het overnight masker, welke gewoon heel voedt.

avondje-ontspannen4

Onlangs viel het nieuwste boek van Jojo Moyes op de mat. ‘Een Leven na Jou’ is het vervolg op ‘Voor Jou’ en ik ben nu al verslingerd aan dit boek! Ik kan niet wachten totdat ik weet hoe het verder gaat, maar aan de andere kant wil ik niet te snel lezen. Ik vertel er nog niet te veel over, ik ga hier namelijk nog uitgebreid over schrijven! Ik lees ongeveer een half uur en schakel daarna over naar mijn telefoon en kijk de Blacklist, mijn nieuwe verslaving

avondje-ontspannen

Aan het einde zit mijn bad helemaal onder de glitters, maar dat geeft niet. Even afspoelen met een beetje zeep en klaar is kees! Aan het einde smeer ik mij nog lekker een beetje in met de Weleda Amandel bodylotion en reinig ik mijn huid goed met mijn Clarisonic. Ik blaas mijn kaars uit en geniet in bed nog even na van dat ultieme zen moment en val op tijd in slaap. Heerlijk!

Heb jij een bad? Welke producten kunnen er niet ontbreken bij jouw ultieme pamper avond?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *