15 x de leukste herfst achtergronden voor op je telefoon!

wallpapers-herfst

Herfst… Voor mij absoluut de mooiste tijd van het jaar! Ik vind de kleuren prachtig, de kou heeft wel wat (ondanks dat mijn lippen eergisteren al blauw aanliepen!) en de sfeer richting Kerst is de beste die er is. Nu het officieel herfst is, kan ik genieten van de mooiste herfstcollecties (Lush!) en wordt het tijd om de truien en sjaals erbij te pakken. Laat het maar koud worden, toch?! Dit is niet alleen maar de voorpret richting winter, maar de blaadjes die vallen van de bomen geven zóveel sfeer. Genieten!

Om op en top van die herfst te genieten, maak ik mijn telefoon ook weer helemaal herfst proof. Ik heb de vijftien leukste herfst achtergronden op een rijtje gezet voor je! Welke wallpaper ga jij gebruiken?

Eerste rij: wonderful time | oranje patroon | pompoen | vosjes | blaadjes
Tweede rij: vosjes | bladeren | nog meer bladeren | beren | pumpkin spice
Derde rij: hello fall | hello fall 2 | pompoenen | spookje | bloemen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *