12 x wallpapers voor op je mobiel

zomerse wallpapers voor op jouw telefoon!
zomerse wallpapers voor op jouw telefoon!

Het warme weer houdt aan, de zomer lijkt echt in te treden! Tijd om die telefoons op te fleuren met wat zomerse inspiratie. Ik kan uren zoeken naar dat ene perfecte plaatje, een mooie quote of bijpassende kleuren. Don’t blame me, maar alle achtergronden op mijn iPhone zijn op elkaar afgestemd. Van Whatsapp tot het beginscherm. Vandaag 15 leuke wallpapers voor je telefoon!

oh happy daypalmbomen cactus

stripes & dotsyay citroenen

strand kokosnoten oceaan

  

how about noschelpjes oreo’s

 Welke zijn jouw favoriet? Ik ben gegaan voor de oceaan, oreo’s en how about no :-) Ik heb nu al zin in dagjes aan het strand, cocktails en lange avonden op het terras. Mijn favoriet is overigens de oreo wallpaper: niet heel erg zomers, maar wel heel erg leuk en vrolijk! Trouwens ook een heel erg leuk om met dit warme weer een lekkere oreomilkshake of -ijs te maken: maar daar kom ik later nog op terug. IJs maken zonder ijsmachine is moeilijk, maar niet onmogelijk. Ik heb het eerder met speculaas gedaan: dat was héérlijk!

Ben jij net als ik dol op nieuwe achtergronden voor op je telefoon? Ieder seizoen maak ik een nieuwe round-up, zodat je helemaal up-to-date bent. Ik verander de achtergrond van mijn beginscherm, home-scherm en de achtergrond van mijn whatsappgesprekken. Zo lijkt het net alsof je een nieuwe telefoon hebt, haha! Toch nog op zoek naar nog meer inspiratie? Check dan even deze pagina, wellicht vind je nog meer leuks!

Laat het mij weten wanneer je er één (of meerdere) hebt gebruikt, dat vind ik zo leuk om te lezen! Geniet van het laatste beetje weekend en tot volgende post!

Liefs, Sophie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *