10 x de leukste zomerse achtergronden voor je telefoon!

wallpapers2

Nu we zoveel dagen achter elkaar prachtig weer hebben gehad, kunnen we echt zeggen dat de zomer in aantocht is. Ik hou van seizoenswisselingen en eigenlijk ook wel van ieder seizoen. Van alle seizoenen is misschien de lente wel mijn meest favoriete seizoen, vooral de overgang naar zomer vind ik heerlijk. Dat zijn de momenten dat je heel erg kunt gaan genieten van de zomer; terrasjes, strand, ijsjes en heerlijk fruit. Ik heb dus de vrolijkste 10 telefoon achtergronden op een rijtje voor je gezet! Welke ik heb gebruikt? Nummer 6 (WhatsApp), 7 (ontgrendelscherm) en 8 (beginscherm). Meer inspiratie nodig? Volg mijn Wallpaper bord op Pinterest dan! Heerlijk, een vrolijk gestylde telefoon van binnen én buiten :-)

1. Citroen | 2. Blaadjes | 3. Cactussen | 4. Witte bloemen| 5. Kleurtjes

6. Nog meer citroenen | 7. Bloemen | 8. Sinaasappels | 9. Ananas | 10. Rozen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *